(Kalkanlar) (İnenler) (Tarifeli Kalkışlar) (KDAL konumuna gidiyor/gidecek)
Filters: (Hava Yolu) (Genel Havacılık) (Tümü)
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Tarifeli Kalkışlar: Dallas Love Field Airport (Dallas, TX) [KDAL]
KimlikTipVarış YeriScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
N397DRC650McKinney National ()Pzt 00:02 CDTPzt 00:09 CDT
N690RBCL30Houma-Terrebonne ()Paz 23:47 CDTPzt 00:48 CDT
LBQ625E50PNew Century Aircenter ()Pzt 01:10 CDTPzt 02:27 CDT
LBQ620PC12New Century Aircenter ()Pzt 01:31 CDTPzt 03:15 CDT
SWA432B735Austin-Bergstrom Intl ()Pzt 06:10 CDTPzt 06:51 CDT
SWA1628B737William P Hobby ()Pzt 06:00 CDTPzt 06:55 CDT
N349WGPC12San Antonio Intl ()Pzt 06:15 CDTPzt 07:09 CDT
SWA1062B737New Orleans Intl ()Pzt 06:00 CDTPzt 07:10 CDT
SWA1984B737Lubbock Smith Intl ()Pzt 06:20 CDTPzt 07:15 CDT
SWA1133B737Kansas City Intl ()Pzt 06:00 CDTPzt 07:15 CDT
SWA428B737Austin-Bergstrom Intl ()Pzt 07:05 CDTPzt 07:46 CDT
SWA1B737William P Hobby ()Pzt 07:00 CDTPzt 07:55 CDT
SWA2667B737Albuquerque Intl Sunport ()Pzt 06:25 CDTPzt 06:55 MDT
SWA3626B733Denver Intl ()Pzt 06:15 CDTPzt 07:00 MDT
SWA1048B735San Antonio Intl ()Pzt 07:10 CDTPzt 08:00 CDT
SWA1211B737Hartsfield-Jackson Intl ()Pzt 06:10 CDTPzt 09:05 EDT
SWA2830B733Lambert-St Louis Intl ()Pzt 06:40 CDTPzt 08:05 CDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Need more KDAL historical data in Excel format?

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!