(Kalkanlar) (İnenler) (Tarifeli Kalkışlar) (LEMD konumuna gidiyor/gidecek)
Filters: (Hava Yolu) (Genel Havacılık) (Tümü)
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Tarifeli Kalkışlar: Barajas Int'l Airport (Madrid ES) [LEMD]
KimlikTipVarış YeriScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
IBE2708A319Barcelona Int'l ()Cum 11:15 CESTCum 12:35 CEST
ANE8726CRKPorto / Oporto ()Cum 11:40 CESTCum 11:35 WEST
IBE426A319Bilbao ()Cum 11:50 CESTCum 12:36 CEST
IBE512A320La Coruna ()Cum 11:35 CESTCum 12:40 CEST
IBE488A321Asturias ()Cum 11:40 CESTCum 12:40 CEST
ANE8392CRJ9Alicante ()Cum 11:50 CESTCum 12:40 CEST
ANE8974CRJ9Valencia ()Cum 12:10 CESTCum 13:00 CEST
ANE8868CRJ2Santander ()Cum 12:20 CESTCum 13:05 CEST
ANE8598CRKAlmeria Int'l ()Cum 12:20 CESTCum 13:15 CEST
VLG1010A320Barcelona Int'l ()Cum 12:10 CESTCum 13:15 CEST
TAP1013A319Lisbon / Lisboa,Portela (Lisbon) ()Cum 12:10 CESTCum 12:15 WEST
ANE8642CRKGranada ()Cum 12:20 CESTCum 13:15 CEST
IBE8910CRJ9Ibiza ()Cum 12:10 CESTCum 13:21 CEST
ANE8956CRKMenorca ()Cum 12:00 CESTCum 13:25 CEST
ANE8034CRJ2Malaga ()Cum 12:30 CESTCum 13:30 CEST
AEA6025E190Ibiza ()Cum 12:50 CESTCum 13:33 CEST
ANE8536CRKPamplona ()Cum 12:55 CESTCum 13:40 CEST
IBE1246A321Barcelona Int'l ()Cum 12:45 CESTCum 13:50 CEST
IBE2714A321Barcelona Int'l ()Cum 12:45 CESTCum 13:50 CEST
DAH2007B738Houari Boumedienne ()Cum 12:35 CESTCum 12:53 CET
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Need more LEMD historical data in Excel format?

Buy it now and have it emailed to you in a few hours.

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!