(Kalkanlar) (İnenler) (Tarifeli Kalkışlar) (LIMC konumuna gidiyor/gidecek)
Filters: (Hava Yolu) (Genel Havacılık) (Tümü)
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Tarifeli Kalkışlar: Malpensa Int'l Airport (Milan) [LIMC]
KimlikTipVarış YeriScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
DLH259A320Frankfurt Int'l ()Pzt 06:35 CESTPzt 07:45 CEST
EZY2823A319Casale ()Pzt 06:15 CESTPzt 07:45 CEST
EZY2875A319Cagliari-Elmas ()Pzt 06:30 CESTPzt 07:50 CEST
EZY2759A320Barcelona Int'l ()Pzt 06:35 CESTPzt 07:55 CEST
OAW1639E190Zurich (Kloten) ()Pzt 07:10 CESTPzt 07:55 CEST
EZY2723A319Amsterdam Schiphol ()Pzt 06:20 CESTPzt 08:00 CEST
EZY2901A319Olbia-Costa Smeralda ()Pzt 06:55 CESTPzt 08:00 CEST
AEY136737Olbia-Costa Smeralda ()Pzt 07:00 CESTPzt 08:05 CEST
EZY2691A320Ibiza ()Pzt 06:25 CESTPzt 08:05 CEST
EZY901A320Leonardo da Vinci Int'l (Fiumicino Int'l) ()Pzt 07:00 CESTPzt 08:10 CEST
AEY532B738Cagliari-Elmas ()Pzt 06:55 CESTPzt 08:15 CEST
ABW106B744Sheremetyevo Int'l ()Pzt 03:50 CESTPzt 09:15 MSK
EZY2843A320Catania-Fontanarossa Airport ()Pzt 06:35 CESTPzt 08:15 CEST
AUA518E190Vienna Int'l (Schwechat) ()Pzt 07:05 CESTPzt 08:25 CEST
EZY2985A320Menorca ()Pzt 07:00 CESTPzt 08:25 CEST
EZY2951A320Mykonos Island National ()Pzt 06:00 CESTPzt 09:25 EEST
EZY2671A319Luxembourg Int'l ()Pzt 07:20 CESTPzt 08:25 CEST
EZY2805A319Palermo Int'l (Punta Raisi Falcone-Borsellino) ()Pzt 07:00 CESTPzt 08:30 CEST
KLM1628B737Amsterdam Schiphol ()Pzt 06:45 CESTPzt 08:30 CEST
EZY2831A319Palese Macchie ()Pzt 07:15 CESTPzt 08:35 CEST
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Need more LIMC historical data in Excel format?