Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki Delta "Delta" (DAL) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
DAL1311B712Tallahassee Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()Sal 11:16 EDTSal 11:54 EDT
DAL1718B739Minneapolis/St Paul Intl ()San Francisco Intl ()Sal 07:14 CDTSal 08:54 PDT
DAL323B752Hartsfield-Jackson Intl ()Luis Munoz Marin Intl ()Sal 08:52 EDTSal 11:55 AST
DAL1504B738Raleigh-Durham Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()Sal 06:26 EDTSal 08:55 PDT
DAL379MD88N Kentucky Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()Sal 10:58 EDTSal 11:55 EDT
DAL1110B712Hartsfield-Jackson Intl ()Jackson-Medgar Wiley Evers Intl ()Sal 11:08 EDTSal 10:55 CDT
DAL1719B752Minneapolis/St Paul Intl ()Los Angeles Intl ()Sal 07:34 CDTSal 08:56 PDT
DAL2312B712Gulfport-Biloxi Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()Sal 10:08 CDTSal 11:56 EDT
DAL2113B739Detroit Metro Wayne Co ()Salt Lake City Intl ()Sal 08:38 EDTSal 09:56 MDT
DAL663B712Minneapolis/St Paul Intl ()Lambert-St Louis Intl ()Sal 10:03 CDTSal 10:57 CDT
DAL1788A320Austin-Bergstrom Intl ()Salt Lake City Intl ()Sal 08:34 CDTSal 09:57 MDT
DAL1214B739Orlando Intl ()Salt Lake City Intl ()Sal 07:43 EDTSal 09:57 MDT
DAL1895MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Philadelphia Intl ()Sal 10:30 EDTSal 11:57 EDT
DAL2107A319Charlotte/Douglas Intl ()Salt Lake City Intl ()Sal 08:02 EDTSal 09:58 MDT
DAL983B712Salt Lake City Intl ()San Jose Int'l ()Sal 08:34 MDTSal 08:58 PDT
DAL1708MD90Minneapolis/St Paul Intl ()Denver Intl ()Sal 09:29 CDTSal 09:58 MDT
DAL1945A319Minneapolis/St Paul Intl ()Bozeman Yellowstone Intl ()Sal 08:57 CDTSal 09:58 MDT
DAL1379B738Hartsfield-Jackson Intl ()Birmingham-Shuttlesworth Intl ()Sal 11:26 EDTSal 10:58 CDT
DAL2803B739Miami Intl ()Salt Lake City Intl ()Sal 07:19 EDTSal 09:58 MDT
DAL652B712Minneapolis/St Paul Intl ()Kansas City Intl ()Sal 10:07 CDTSal 10:59 CDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)