Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki Delta "Delta" (DAL) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
DAL49A333Amsterdam Schiphol ()John F Kennedy Intl ()Cmt 10:57 CESTCmt 12:58 EDT
DAL980B752El Dorado Int'l ()Hartsfield-Jackson Intl ()Cmt 07:51 COTCmt 13:00 EDT
DAL1389MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Charleston Afb/Intl ()Cmt 12:19 EDTCmt 13:00 EDT
DAL863B738Boston Logan Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()Cmt 07:12 EDTCmt 10:00 PDT
DAL1852B752Portland Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()Cmt 07:10 PDTCmt 12:00 CDT
DAL43B763Brussels ()John F Kennedy Intl ()Cmt 11:20 CESTCmt 13:00 EDT
DAL156A319Denver Intl ()John F Kennedy Intl ()Cmt 07:47 MDTCmt 13:01 EDT
DAL426B738John F Kennedy Intl ()McCarran Intl ()Cmt 08:16 EDTCmt 10:01 PDT
DAL550A320Detroit Metro Wayne Co ()Punta Cana Int'l ()Cmt 09:10 EDTCmt 13:01 AST
DAL110B752Hartsfield-Jackson Intl ()Los Angeles Intl ()Cmt 09:00 EDTCmt 10:02 PDT
DAL2251MD88Charlotte/Douglas Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()Cmt 12:21 EDTCmt 13:02 EDT
DAL1750B712Seattle-Tacoma Intl ()San Diego Intl ()Cmt 07:58 PDTCmt 10:02 PDT
DAL2136A319Hartsfield-Jackson Intl ()El Paso Intl ()Cmt 10:27 EDTCmt 11:02 MDT
DAL1379B712Hartsfield-Jackson Intl ()Birmingham-Shuttlesworth Intl ()Cmt 12:31 EDTCmt 12:03 CDT
DAL2130MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Memphis Intl ()Cmt 12:12 EDTCmt 12:03 CDT
DAL2173MD90Hartsfield-Jackson Intl ()Miami Intl ()Cmt 11:35 EDTCmt 13:04 EDT
DAL843A320Hartsfield-Jackson Intl ()John F Kennedy Intl ()Cmt 11:22 EDTCmt 13:04 EDT
DAL363A319Hartsfield-Jackson Intl ()Lic. Benito Juarez Int'l ()Cmt 10:05 EDTCmt 12:04 CDT
DAL1706B753Detroit Metro Wayne Co ()Los Angeles Intl ()Cmt 08:44 EDTCmt 10:05 PDT
DAL1868MD90Austin-Bergstrom Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()Cmt 10:22 CDTCmt 13:05 EDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!