Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
NetJets Aviation
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
NetJets Aviation
Contact Details
Based in: Columbus, OH, United States
Website: http://www.netjets.com/
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki NetJets Aviation "EXECJET" (EJA) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
EJA698C56XRaleigh-Durham Intl ()Warrenton-Fauquier ()Cum 15:06 EDTCum 15:43 EDT
EJA673C56XCharlotte/Douglas Intl ()Raleigh-Durham Intl ()Cum 15:18 EDTCum 15:44 EDT
EJA918C750Van Nuys ()Tweed-New Haven ()Cum 08:29 PDTCum 15:47 EDT
EJA855PH25BDallas Love Field ()Lakefront ()Cum 13:17 CDTCum 14:47 CDT
EJA357C680Marana Rgnl ()Palm Springs Intl ()Cum 11:55 MSTCum 12:48 PDT
EJA682C56XSan Jose Int'l ()Bozeman Yellowstone Intl ()Cum 10:55 PDTCum 13:49 MDT
EJA986C750Blue Grass ()Teterboro ()Cum 14:34 EDTCum 15:49 EDT
EJA337E55PLos Angeles Intl ()Bob Hope ()Cum 12:04 PDTCum 12:49 PDT
EJA215F2THCharleston Afb/Intl ()Palm Beach Intl ()Cum 14:41 EDTCum 15:50 EDT
EJA336PE55PBlue Grass ()Ann Arbor Muni ()Cum 15:04 EDTCum 15:51 EDT
EJA344E55PSmith Reynolds ()Destin Executive ()Cum 14:30 EDTCum 14:51 CDT
EJA762PCL35Palm Beach Intl ()Lakeland Linder Rgnl ()Cum 14:58 EDTCum 15:51 EDT
EJA330E55PChester County G O Carlson ()Charlotte/Douglas Intl ()Cum 14:46 EDTCum 15:52 EDT
EJA695C56XLake Charles Rgnl ()Asheville Rgnl ()Cum 13:08 CDTCum 15:52 EDT
EJA341C680William P Hobby ()A L Mangham Jr Rgnl ()Cum 14:30 CDTCum 14:52 CDT
EJA782CL35Charleston Executive ()Lakeland Linder Rgnl ()Cum 15:02 EDTCum 15:53 EDT
EJA351E55PPage Field ()Westchester County ()Cum 13:09 EDTCum 15:54 EDT
EJA200CL60Billings Logan Intl ()Washington Dulles Intl ()Cum 10:56 MDTCum 15:54 EDT
EJA573C56XCincinnati Muni ()Cincinnati Muni ()Cum 15:38 EDTCum 15:55 EDT
EJA851H25BLos Angeles Intl ()Napa County ()Cum 11:54 PDTCum 12:55 PDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!