Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
FedEx
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
FedEx
Contact Details
Based in: Memphis, TN, United States
Website: http://www.fedex.com/
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki FedEx "FedEx" (FDX) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
FDX1322A306Gerald R Ford Intl ()Memphis Intl ()Sal 23:17 ESTSal 23:46 CST
FDX1837B763Phoenix Sky Harbor Intl ()Metropolitan Oakland Intl ()Sal 21:19 MSTSal 21:50 PST
FDX1302B752South Bend Intl ()Memphis Intl ()Sal 23:27 ESTSal 23:50 CST
FDX1118B752Phoenix Sky Harbor Intl ()Fort Worth Alliance ()Sal 21:04 MSTSal 23:51 CST
FDX1617A306Houston Bush Int'ctl ()Indianapolis Intl ()Sal 22:15 CSTÇar 00:52 EST
FDX1377A310Philadelphia Intl ()Memphis Intl ()Sal 22:30 ESTSal 23:52 CST
FDX153A306Montreal-Mirabel ()Indianapolis Intl ()Sal 23:05 ESTÇar 00:52 EST
FDX1627DC10Chicago O'Hare Intl ()Indianapolis Intl ()Sal 23:21 CSTÇar 00:54 EST
FDX108MD11Anchorage Intl ()Memphis Intl ()Sal 15:08 AKSTSal 23:54 CST
FDX1303A306Harrisburg Intl ()Memphis Intl ()Sal 22:40 ESTSal 23:55 CST
FDX1240B763McCarran Intl ()Memphis Intl ()Sal 19:08 PSTSal 23:55 CST
FDX1374B752Rickenbacker Intl ()Memphis Intl ()Sal 23:25 ESTSal 23:55 CST
FDX1305B752Wichita Dwight D Eisenhower National ()Memphis Intl ()Sal 22:50 CSTSal 23:55 CST
FDX60B77LKansai Int'l ()Memphis Intl ()Çar 03:17 JSTSal 23:55 CST
FDX1378B752Buffalo Niagara Intl ()Memphis Intl ()Sal 22:42 ESTSal 23:56 CST
FDX77MD11Honolulu Intl ()Sydney ()Sal 10:21 HSTÇar 16:56 AEDT
FDX1230MD11Salt Lake City Intl ()Memphis Intl ()Sal 20:28 MSTSal 23:56 CST
FDX1234B763Washington Dulles Intl ()Memphis Intl ()Sal 23:07 ESTSal 23:58 CST
FDX58B763Rafael Hernandez ()Memphis Intl ()Sal 22:08 ASTSal 23:59 CST
FDX1295B752Casper/Natrona County Intl ()Memphis Intl ()Sal 20:51 MSTSal 23:59 CST
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!