Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Southwest
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
Southwest
Contact Details
Based in: Dallas, TX, United States
Website: http://www.southwest.com/
Phone: +1-800-435-9792
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki Southwest "Southwest" (SWA) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
SWA2889B735Midland Intl ()Dallas Love Field ()Cum 10:05 CDTCum 11:21 CDT
SWA8511B737Dallas Love Field ()Chicago Midway Intl ()Cum 09:42 CDTCum 11:22 CDT
SWA2545B733San Diego Intl ()McCarran Intl ()Cum 08:31 PDTCum 09:22 PDT
SWA364B738Albuquerque Intl Sunport ()Baltimore/Washington Intl ()Cum 07:04 MDTCum 12:22 EDT
SWA1814B737Los Angeles Intl ()New Orleans Intl ()Cum 06:09 PDTCum 11:22 CDT
SWA3598B733Lambert-St Louis Intl ()Southwest Florida Intl ()Cum 09:15 CDTCum 12:22 EDT
SWA2787B737Los Angeles Intl ()Dallas Love Field ()Cum 06:49 PDTCum 11:23 CDT
SWA129B733Detroit Metro Wayne Co ()Baltimore/Washington Intl ()Cum 11:17 EDTCum 12:23 EDT
SWA777B737Reno/Tahoe Intl ()San Diego Intl ()Cum 08:20 PDTCum 09:23 PDT
SWA2030B733San Francisco Intl ()San Diego Intl ()Cum 08:17 PDTCum 09:23 PDT
SWA2117B737Baltimore/Washington Intl ()McCarran Intl ()Cum 08:00 EDTCum 09:23 PDT
SWA3010B737Philadelphia Intl ()Denver Intl ()Cum 08:37 EDTCum 10:24 MDT
SWA2952B733New Orleans Intl ()William P Hobby ()Cum 10:30 CDTCum 11:24 CDT
SWA1365B737Washington Dulles Intl ()Denver Intl ()Cum 09:08 EDTCum 10:24 MDT
SWA3351B738McCarran Intl ()Chicago Midway Intl ()Cum 06:25 PDTCum 11:25 CDT
SWA1117B737Nashville Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()Cum 10:20 CDTCum 12:25 EDT
SWA1030B737Dallas Love Field ()Raleigh-Durham Intl ()Cum 09:06 CDTCum 12:25 EDT
SWA2112B737Los Angeles Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()Cum 08:31 PDTCum 09:25 MST
SWA618B737Boston Logan Intl ()Denver Intl ()Cum 08:17 EDTCum 10:26 MDT
SWA811B737Baltimore/Washington Intl ()Punta Cana Int'l ()Cum 08:58 EDTCum 12:26 AST
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!