Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
United
Uçuş Durumu
Uçuş No
UÇUŞ NO'YU MU UNUTTUNUZ?
United
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.united.com/
Phone: +1-800-225-5833
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Havadaki United "United" (UAL) Uçağı
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
UAL457B738Denver Intl ()Chicago O'Hare Intl ()Çar 15:40 MDTÇar 18:34 CDT
UAL482A319Eppley Airfield ()Denver Intl ()Çar 17:17 CDTÇar 17:34 MDT
UAL493B738Denver Intl ()Indianapolis Intl ()Çar 15:40 MDTÇar 19:34 EDT
UAL1692A319San Antonio Intl ()Houston Bush Int'ctl ()Çar 18:02 CDTÇar 18:35 CDT
UAL207A320San Francisco Intl ()Los Angeles Intl ()Çar 15:48 PDTÇar 16:35 PDT
UAL1066B738Lic. Benito Juarez Int'l ()Newark Liberty Intl ()Çar 14:14 CDTÇar 19:36 EDT
UAL771B738Chicago O'Hare Intl ()Philadelphia Intl ()Çar 17:07 CDTÇar 19:37 EDT
UAL1073A319Detroit Metro Wayne Co ()Denver Intl ()Çar 17:00 EDTÇar 17:39 MDT
UAL1055B739Denver Intl ()Newark Liberty Intl ()Çar 14:29 MDTÇar 19:39 EDT
UAL1792B739Houston Bush Int'ctl ()Seattle-Tacoma Intl ()Çar 14:46 CDTÇar 16:39 PDT
UAL621B737Cleveland-Hopkins Intl ()Newark Liberty Intl ()Çar 18:43 EDTÇar 19:40 EDT
UAL410B737Hartsfield-Jackson Intl ()Newark Liberty Intl ()Çar 17:59 EDTÇar 19:41 EDT
UAL495A320Washington Dulles Intl ()New Orleans Intl ()Çar 17:39 EDTÇar 18:41 CDT
UAL1428A319Lambert-St Louis Intl ()Denver Intl ()Çar 16:43 CDTÇar 17:41 MDT
UAL743B763Newark Liberty Intl ()Chicago O'Hare Intl ()Çar 18:00 EDTÇar 18:43 CDT
UAL370A320San Diego Intl ()San Francisco Intl ()Çar 15:34 PDTÇar 16:43 PDT
UAL542B738Washington Dulles Intl ()Denver Intl ()Çar 16:28 EDTÇar 17:43 MDT
UAL1589B788San Francisco Intl ()Houston Bush Int'ctl ()Çar 13:37 PDTÇar 18:43 CDT
UAL438A320Baltimore/Washington Intl ()Denver Intl ()Çar 16:23 EDTÇar 17:44 MDT
UAL627A319Reagan National ()Chicago O'Hare Intl ()Çar 18:05 EDTÇar 18:44 CDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!