04:17 EDT


 

Havaalanı Takibi/Bilgisi


-veya-


 

Canlı Uçuş TakibiAerorepublica (P5) #642

CMP logo
RPB642
Aerorepublica "Aerorepublica" (tüm uçuşlar)
Jose Maria Cordova Int'l ( – bilgi)
Medellin/Rionegro CO
Tocumen Int'l ( – bilgi)
Panama City PA
Tarife: 07:04 COT
Tarife: 08:04 EST
Süre: 1 saat 0 dakika
17 Nisan 2014 Perşembe
Durum Tarifeli (3 saat 46 dakika içinde)
Uçak Boeing 737-700 (iki jet motorlu) (B737 – fotoğraflar)
Hız Planlanan: 294 kts (grafik)
Mesafe Direkt: 544 km    Planlanan: 544 km
Bu uçuşun en az bir kısmı FlightAware'ın birincil hizmet alanı dışında kalmaktadır. FlightAware'ın kapsamı ve hizmet alanları hakkında daha fazla bilgi edinin.
AKTİVİTE KAYDI
RPB642 için 1998 yılına kadar geri giden tam geçmiş araması ister misiniz? Hemen satın al. Bir saat içinde gelsin.
Tarih Uçak Kalkış Yeri Varış Yeri Kalkış Varış Süre
18-Nis-2014 B737Jose Maria Cordova Int'l ()Tocumen Int'l () 07:14 COT 08:14 EST Tarifeli
17-Nis-2014 B737Jose Maria Cordova Int'l ()Tocumen Int'l () 07:14 COT 08:14 EST Tarifeli
Kayıtlı kullanıcılar (kayıt olmak ücretsiz ve kolay!) 4 months süreyle geçmişi görüntüleyebilir. Üye ol