View all airborne aircraft by type or

View photos of C182

 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıtlı üye olmak ücretsiz ve kolaydır!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Airborne Cessna Skylane (tek piston motorlu) (C182) Aircraft
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
Estimated
Time
Enroute
N713PMC182Houston Executive ()Çar 14:10 CDT
N182PUC182Smisson Field ()Çar 15:10 EDT
N4715KC182Mc Minnville Muni ()Çar 12:10 PDT
N2538JC182Triangle North Executive ()Çar 15:10 EDT
PARD22C182Maxwell Afb ()Çar 14:09 CDT
N8720TC182Malad City, ID civarındaÇar 13:08 MDT
N22669C182Gainesville, GA civarındaÇar 15:08 EDT
N372SFC182Greeley-Weld County ()Çar 13:08 MDT
N6010FC182Elkins, WV civarındaÇar 15:08 EDT
N19HPC182Sandusky County Rgnl ()Çar 15:08 EDT
N1074CC182Prescott Rgnl - Ernest a Love Fld ()Çar 12:08 MST
N61705C182Lake Tahoe ()Çar 12:07 PDT
N7412QC182Flying Cloud ()Çar 14:07 CDT
N5497NC182Smyrna ()Çar 14:06 CDT
N21744C182Heber Valley ()Çar 13:05 MDT
N8766XC182Stockton, CA civarındaÇar 12:05 PDT
N812KRC182Dare County Rgnl ()Frederick Muni ()Çar 15:05 EDTÇar 16:58 EDT01:52
N55WBC182Denton Enterprise ()Çar 14:05 CDT
N9257HC182Lea County Rgnl ()Çar 13:03 MDT
N3373UC182Green Bay-Austin Straubel Intl ()Çar 14:03 CDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıtlı üye olmak ücretsiz ve kolaydır!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!
Bu web site tanımlama bilgileri kullanmaktadır. Bu web siteyi kullanarak ve bu sitede gezinerek, bunu kabul etmiş olursunuz.
Kapat
FlightAware uçuş takibinin reklamlarla desteklendiğini biliyor muydunuz?
FlightAware.com'dan gelen reklamlara izin vererek FlightAware'in ücretsiz kalmasını sağlamamıza yardım edebilirsiniz. harika bir deneyim sunmak adına reklamlarımızı anlamlı ve öne çıkmayacak şekilde tutmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. FlightAware'deki whitelist adsreklamları güvenilir olarak görmek hızlı ve kolaydır, veya lütfen premium hesaplarımıza geçmeyi düşünün.
Kapat