View all airborne aircraft by type or

View photos of P28A

 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıtlı üye olmak ücretsiz ve kolaydır!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)
Airborne Piper Cherokee (tek piston motorlu) (P28A) Aircraft
KimlikTipKalkış YeriVarış YeriKalkışEstimated
Arrival Time
Estimated
Time
Enroute
N8483FP28ABrackett Field ()Pzt 16:02 PDT
N9174JP28AVirgil I Grissom Muni ()Pzt 19:02 EDT
N6394CP28AWheeler Downtown ()Pzt 18:02 CDT
N5564UP28AHazleton, PA civarındaPzt 19:01 EDT
N8408EP28ABob Hope ()Pzt 16:01 PDT
N21123P28ANaples Muni ()Pzt 19:01 EDT
N6743JP28AMineral Point, WI civarındaPzt 18:00 CDT
N3067DP28AAddington Field ()Pzt 19:00 EDT
N43581P28APerdido Winds Airpark ()Pzt 18:00 CDT
N81749P28AArnold Palmer Rgnl ()Pzt 19:00 EDT
N1800TP28AAustin Executive ()Pzt 18:00 CDT
N84699P28AMurray, KY civarındaPzt 17:59 CDT
N332MKP28AMankato Rgnl ()Pzt 17:59 CDT
N2885DP28ALehigh Valley Intl ()Pzt 18:59 EDT
N409CAP28AMontgomery-Gibbs Executive ()Pzt 15:58 PDT
N77ZBP28AWitham Field ()Pzt 18:58 EDT
N2939JP28ASnohomish County ()Pzt 15:58 PDT
N2107EP28ANew Century AirCenter ()Pzt 17:58 CDT
N4385WP28AGreene County-Lewis a Jackson Rgnl ()Pzt 18:58 EDT
 (Sıradaki 20) Kayıtlı kullanıcılar (kayıtlı üye olmak ücretsiz ve kolaydır!) 40 süreyle geçmişi görüntüleyebilir. (Kayıt Ol)

Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!
Bu web site tanımlama bilgileri kullanmaktadır. Bu web siteyi kullanarak ve bu sitede gezinerek, bunu kabul etmiş olursunuz.
Kapat
FlightAware uçuş takibinin reklamlarla desteklendiğini biliyor muydunuz?
FlightAware.com'dan gelen reklamlara izin vererek FlightAware'in ücretsiz kalmasını sağlamamıza yardım edebilirsiniz. harika bir deneyim sunmak adına reklamlarımızı anlamlı ve öne çıkmayacak şekilde tutmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. FlightAware'deki whitelist adsreklamları güvenilir olarak görmek hızlı ve kolaydır, veya lütfen premium hesaplarımıza geçmeyi düşünün.
Kapat