Back to Squawk list
  • -4

Monarch Airlines Is Sold To A Private Equity Investment Group

eklendi
 
On Friday, the British air carrier Monarch Airlines reported the company was sold to Greybull Capital LLP, a private equity investment group which has acquired 90% ownership interest in Monarch, with the remaining 10% to be contributed to the (avstop.com) Daha Fazlası...

Sort type: [Top] [Newest]


Giriş

Hesabınız yok mu? Kişiselleştirilmiş özellikler, uçuş uyarıları ve daha fazlası için şimdi (ücretsiz) üye olun!
Bu web site tanımlama bilgileri kullanmaktadır. Bu web siteyi kullanarak ve bu sitede gezinerek, bunu kabul etmiş olursunuz.
Kapat
FlightAware uçuş takibinin reklamlarla desteklendiğini biliyor muydunuz?
FlightAware.com'dan gelen reklamlara izin vererek FlightAware'in ücretsiz kalmasını sağlamamıza yardım edebilirsiniz. harika bir deneyim sunmak adına reklamlarımızı anlamlı ve öne çıkmayacak şekilde tutmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. FlightAware'deki whitelist adsreklamları güvenilir olarak görmek hızlı ve kolaydır, veya lütfen premium hesaplarımıza geçmeyi düşünün.
Kapat